طرز تهیه املت صبحانه برای یوگا کاران

#2805
arshia
مدیر

در اینجا طرز تهیه املتی بدون کلسترول و کم چربی ارائه می شود تا بتوانید از خوردن املت تخم مرغ لذت ببرید. استفاده از توفو بجای تخم مرغ، فیبر و پروتئین گیاهی سالم آن را افزایش می دهد وبا افزودن زردچوبه به املت رنگ زرد اشنای تخم مرغ را تداعی می کند.

مواد لازم برای 6 نفر:
1 پوند توفو کم چرب (معادل تقریباً نیم کیلو)
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خورد شده
1 عدد فلفل دلمه ای سبز خورد شده
2 قاشق سوپخوری آب سبزیجات
دو عدد سیر خورد شده
2/1 پیاز خورد شده
1 قاشق چایخوری جعفری خشک ساطوری شده
4/1 قاشق چایخوری نمک
4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2/1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 عدد کدوی سبز خورد شده
دستورالعمل :
روی یک تکه از توفو با استفاده از دستمال حوله ی ، بشقاب یا وسیله ی سنگینی قرار دهید تا آب آضافی آن گرفته شود. سپس دستمال کاغذی دیگری را می توانید جایگزین آن دستمال اشباع یا خیس شده، کنید. توفو را برای حداقل 30 دقیقه یا بیشتر فشار دهید، البته 2 ساعت ایده آل است. زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و جعفری را در یک ظرف کوچک با هم ترکیب کنید. پیاز و سیر سرخ شده را در آب سبزیجات قرار دهید تا ترد و نازک شوند. فلفل دلمه ای و کدو سبز را نیز به مواد اضافه کنید و آن را تا زمانی که نرم شوند، بپزید. توفوی خرد شده را داخل ظرف ریخته و با چاشنی (ادویه) مخلوط کرده و آن را در درجه حرارت متوسط گذاشته و هم بزنید تا تمام آن حرارت ببیند. پس از نوش جان کردن ،باقیمانده آن را در یک ظرف دردار در یخچال نگه دارید، این باقیمانده املت صبحانه تا دو روز خواهد ماند.
ارزش غذایی این خوراک عبارتند از:
کالری:86
چربی: 5/3 گرم
چربی اشباع شده :5/0 گرم
کالری از چربی : ، 8%/40
کلسترول: 0
پروتئین: 9/6 گرم
کربوهیدرات : 7/8 گرم
شکر: 2/3 گرم
فیبر: 3/3 گرم
سدیم: 122 میلی گرم
کلسیم: 51 میلی گرم
آهن: 4/2 میلی گرم
ویتامین C: 4/49 میلی گرم
بتاکاروتن: 608 MCG
ویتامین E: 6/0 میلی گرم